torstai 5. heinäkuuta 2012

4 kk kuntavaaleihin

Viikon lomareissulta kotiin palatessa kotiovella oli vastassa aimo kasa postia, - ja siis myös mainoksia. Suurin ja komein näistä oli ehdottomasti Vasa 2020-mainoslehti, eli RKP:n Vaasan ääni – The next big thing – 16-sivuinen, monikielinen mainoslehtinen!

Vaasalainen kuntavaalikampanja on siis alkanut! Mainoslehden takakannessa on upeat 44 nimeä, hyviä ehdokkaita kaupunginvaltuutetuiksi jokainen! Onnea vaan kaikille alkavaan vaalitaistoon!
Joakim Strand (ordförande, puheenjohtaja, chairman SFP i Vasa samorganisation r.f.) on tehnyt tästä mainoslehdestä myös melkoisen hienon Vaasan kaupungin esittelyn. Hienoissa kuvissa, ja paikoin jopa kolmella kielellä lausutuissa päättäjien ym. ajatuksissa korostuu huima tulevaisuuden usko alueemme menestymiseen ja uusiin mahdollisuuksiin!

Hienoa, näin rohkeasti pitääkin uskaltaa sanoa tärkeistä asioista, vakuuttaa ja kertoa alueemme vahvuuksista, osaamisesta ja elämänlaadusta niin muualla asuville kuin myös meille vaasalaislle itsellemmekin.

Tässä lehtisessä näemme uudenlaista, nuorekasta otetta poliittiseen mainontaan! Millä tavalla muut puolueet tähän vastaavat, selvinnee kesän tai viimeistään syksyn kuluessa. Toki on niin, että RKP alueen mahtipuolueena, nykyisen valtuuston suurimpana puolueena, asettaa muut ryhmät haastajien asemaan. Menestyminen kaikissa vaaleissa on aina kovan työn takana. Meidän äänestäjien valintoihin vaikuttavat hyvin monet seikat, muutkin tekijät kuin suuret ja kalliit mainokset.

Vaasa ennen ja nyt – Vasa förr och nu, eli tämä asukasyhdistyksemme kaupunkiblogi käynnistää nyt syksyn kuntavaalien seurannan, puolueiden ja ehdokkaiden ajatusten ja mielipiteiden esiin nostaminen, niiltä osin, kun ehdokkaiden kannanotot koskevat erityisesti Vaasan keskustaa, Vaskiluotoa ja Vöyrinkaupunkia.

Syksyn 2012 kuntavaalin ehdokkaille tarjotaan myös mahdollisuutta esitellä ajatuksiaan, visioitaan tulevasta valtuustokaudesta.

Miten Vaasaa pitää mielestänne kehittää tulevina vuosina? Arvoisat ehdokkaat, ottakaa esille itse valitsemianne aiheita ja näkökulmia, ja kirjoittakaa niistä tähän kaupunkiblogiin! Parhaassa tapauksessa voimme saada aikaan kenties jopa jonkinlaista keskustelua myös tälle blogisivustolle. (Jostain syystä nämä minun kirjoitukseni eivät ole saaneet aikaan kovinkaan montaa kommenttia, saatikka keskustelua. Toivotaan, että tilanne tästä paranee vielä)

Hyvä kuntavaaliehdokas!

Julkaise jokin juttu tässä blogissa! Aihe on vapaa. Lupaan julkaista kaikkien ehdokkaiden kirjoitukset + mahdolliset aiheeseen liittyvät kuvat (jutut maksimissaan noin sanomalehden mielipidekirjoituksen pituisia). Mukaan toivon mielellään myös kuvan Sinusta, ja mahdollisesti vielä puolueen logonkin (saadaan toki netistä). Ja tietenkin, haluamasi linkit esim. omille nettisivuillesi lisätään juttusi loppuun!

Asukasyhdistyksemme saa tällä tavalla myös lisää julkisuutta, ja tämä blogimme uusia lukijoita. Sinä saat ilmaista mainosta, ja ajatuksiasi esille äänestäjille!
Lähetä materiaali minulle osoitteella aimonyberg(at)gmail.com, tai soita 050 3308540, niin sovitaan, miten edetään.

Kuumaa kesää, ja poliittisesti vahvaa syksyä toivoen

Aimo Nyberg, Vaasan kantakaupungin asukasyhdistys VKA ry:n puheenjohtaja

Ote VKA ry:n säännöistä: ”Yhdistys on toimialueensa asukkaitten puoluepoliittisesti sitoutumaton etujärjestö, joka toiminnallaan ottaa kantaa ja vaikuttaa ekologisten, esteettisten ja eettisten arvojen huomioonottamiseen alueella tapahtuvasta kaupungin kehittämisestä päätettäessä” (yhdistyksen säännöt § 2)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LUITKO JO TÄMÄN?

Patsasprojekti on ja pysyy osana sivustoa

  LUETTELO JA LINKKILISTA VAASAN PATSAITA, MUISTOMERKKEJÄ JA MUISTOLAATTOJA     Sivusto Rojekti X = löytyy netistä osoitteesta htt...