sunnuntai 20. elokuuta 2023

Lintukuva tämäkin

 


 

Kuva: AN 29.4.2023

En osaa sanoa ainakaan varmuudella ketkä ovat olleet paikalla ja mitä on tapahtunut. Silminnäkijänä kun en ollut.
Kuva on keväiseltä linturetkeltä Risön lintutornille. Linnuista ja muustakin luontoon kuuluvasta voi kaikenlaisia havaintoja tehdä katselemalla joka suuntaan niin ylös kuin alaskin päin.

 

Ammattitason luontokuvaajia ja kirjojen tekijöitä on aina ilo tavata ja kuunnella heidän kokemuksiaan, nähdä ja keskustella heidän upeista valokuvistaan.

Tähän on taas hyvä tilaisuus tulevana keskiviikkona 23.8.2023.

 

Laitan jakoon mainoksen fb-sivulta https://www.facebook.com/studiofotocenter 

” Millainen on pienten laululintujen henkeäsalpaava muuttomatka yli merten, vuorten ja autiomaiden. Lasse Kylänpää kulki sananlaskusta tuttujen kiurun, peipon, västäräkin ja haarapääskyn mukana aina Etelä-Afrikkaan asti.

Tule mukaan ainutlaatuiseen luontoseikkailuun!

Tervetuloa kuulemaan Lasse Kylänpään inspiroivia tarinoita ja näkemyksiä Mustasaaren kulttuuritaloon 23. elokuuta klo 18.30. Hän kertoo kirjoistaan "Linnuntie" ja "Päivänkierto".

Tämä unohtumaton ilta on täynnä luontoa, tarinoita ja valokuvia – kaikki ilmaiseksi!

Tapahtuman tiedot:

23. elokuuta klo 18.30

Mustasaaren kulttuuritalo

Vapaa pääsy

Ilmoittautuminen: foto@studiofotocenter.fi

TAI  050 5811778 / Johan

Tule mukaan ja inspiroidu luonnon lumoavasta kauneudesta yhdessä Lasse Kylänpään ja Studio Fotocenterin kanssa! Nähdään siellä!”

 


 

Mainoksen jako: Aimo Nyberg

 

 

Kuva: AN. 23.8.2023. Luontokuvaillan tunnelmaa. Lasse Kylänpää kertoo Päivänkerto esityksessään mm. varjojen valokuvaamiusesta. Oli kyllä mielenkiintoinen ilta! Paikalle oli saapunut väkeä runsaasti. Kiitokset sekä esitysten pitäjälle että Johanille / Studio Fotocenterille onnistuneesta illasta ja myös kampaviimeri ja mehutarjoilusta!

Aimo ja Maisa


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LUITKO JO TÄMÄN?

Patsasprojekti on ja pysyy osana sivustoa

  LUETTELO JA LINKKILISTA VAASAN PATSAITA, MUISTOMERKKEJÄ JA MUISTOLAATTOJA     Sivusto Rojekti X = löytyy netistä osoitteesta htt...