keskiviikko 2. elokuuta 2023

Kukkien väriloistoa

 


 

 

Kyllä – kehuja antavat kaikki, kun tulee puhetta Vaasan puistojen ja katujen kulmauksissa olevista kukkalaitteista.

Asetelmat ovat taas tänäkin kesänä aivan uskomattomia!  En ole edes pysynyt laskuissa mukana, kuinka mones ”kattaus” nyt on menossa. Alkukesän istutukset taidettiin vaihtaa jo juhannuksen tienoilla, ja nyt loppukesästä kukka-asetelmat ovat taas täydessä väriloistossa!

Kaupungin puutarhan ammattilaisten osaamista arvostetaan ja kiitetään kovasti. On hämmästyttävää nähdä, että osaamista ja luovuutta on jatkuvasti löytynyt ja ideoiden riittävän vuodesta toiseen.

 

Kaupungin vastaava puutarhuri Kaj-Erik Grandell ja viherrakentamisesta vastaava viheraluehortonomi Leila Roininen ansaitsevat suurimmat kiitokset. Ympärivuotisen suunnittelun ja valmistelun lisäksi tarvitaan tietenkin kokeneita ammattilaisia, työhönsä intohimoisesti suhtautuvia työntekijöitä. Taitaa olla niin, että myös kesätyöntekijöitä on palkattu kiireellistä työtahtia helpottamaan.

 


 

 




 


 


 


















Kuvat: AN 1.8.2023. Vaasan keskustasta torilta ja Vaasanpuistikolta

Tähän maailman aikaan kukkakauneuden esiintuominen keltaisin, sinisin ja violetein värein on myös eriomaisen hieno valinta!

 

Aimo Nyberg

Kaupunki- ja luontokuvaaja
aimonyberg(at)gmail.com

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LUITKO JO TÄMÄN?

Patsasprojekti on ja pysyy osana sivustoa

  LUETTELO JA LINKKILISTA VAASAN PATSAITA, MUISTOMERKKEJÄ JA MUISTOLAATTOJA     Sivusto Rojekti X = löytyy netistä osoitteesta htt...