torstai 29. maaliskuuta 2012

Tänään Arbikselle!

Klo 18 - 20 vanhojen valokuvien katseluilta, Vaasa ennen ja nyt – Vasa förr och nu.

Tervetuloa – Välkommen!


Vasa förr och nu, 18.00 - 20.00
Tid: Torsdagen den 29 mars kl. 18–20
Plats: Arbis, Kyrkoesplanaden 15, Vasa

Vi diskuterar och jämför stadsmiljön i centrala Vasa under de senaste 50 åren med hjälp av fotografier, erfarenheter och minnen. Vad har gått förlorat och vad har kommit i stället?

Arkitekt Asko Halme inleder med inblickar i bakgrunden till 1960-talets förändrade stadsbild.

Tillställningen är ett samarbete mellan Arbis, SLS/Österbottens traditionsarkiv och Invånarföreningen i centrala Vasa

Vaasan kantakaupungin asukasyhdistys, Vasa Arbis ja Österbottens traditionsarkiv järjestävät taas yhdessä vanhojen valokuvien katseluillan. Viimevuotinen vastaava tilaisuus oli menestys, menneitä oli muistelemassa lähes täpötäysi sali Vasa Arbiksen tiloissa. Nyt esillä on kuvia 60-luvulta alkaen, vuosikymmenten takaa.

Kuvista keskustellaan vaasalaisittain molemmilla kielillä. Kuvat on meille tällä kertaa valinnut Vaasan kaupungin eläkkeellä oleva kaupunginarkkitehti Asko Halme ja amanuenssi Meta Sahlström, Österbottens traditionsarkiv.

Kai Martonen
kai.martonen(at)sls.fi
http://www.sls.fi/

Tätä linkkiä kannattaa seurata, Kai lupaa laittaa sinne pääsiäisen aikoihin suuren osan näistä tänään nähdyistä kuvapareista!

Ilta oli taas hieno! Vanhojen valokuvien ja samasta paikasta nyt (2009 - 2012) otetut kuvat on ehdottomasti toimiva formaatti! Tätä kannattaa jatkaa, kuvia varmaankin riittää.

Jos ei aikaisemmin tiennyt kuinka hyvä valokuvaaja Vasabladetin lehtikuvaajana toiminut Rafael Olin todella oli, niin illan kuvakavalkaadi kyllä tämän viimeistään vakuutti!

Kiitokset illasta vetäjille Meta Sahlströmille, Kai Martoselle ja Asko Halmeelle.


Kuvat AN

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LUITKO JO TÄMÄN?

Patsasprojekti on ja pysyy osana sivustoa

  LUETTELO JA LINKKILISTA VAASAN PATSAITA, MUISTOMERKKEJÄ JA MUISTOLAATTOJA     Sivusto Rojekti X = löytyy netistä osoitteesta htt...