torstai 15. maaliskuuta 2012

110 -vuotta


Kun seuraavan kerran käyt tässä rakennuksessa, katsele ympärillesi, tutki yksityiskohtia, niin sisällä kuin ulkonakin riittää ihasteltavaa! Tila on hyvässä kunnossa, siellä käy asiakkaita ainakin ennen suurimpia juhlapyhiä todella hyvin. Onneksi kauppa käy!

Vaasan kauppahalli juhlii työn ja viihteen merkeissä perjantaina ja lauantaina 16 – 17 maaliskuuta.
Luvassa on perinteikästä, historiallisen rakennuksen ja putiikkien, myyntitiskien leppoisaa tunnelmaa, henkilökohtaista palvelua ja nyt siis 110- vuotisjuhlan kunniaksi mukavaa viihdettä, musiikkia, erilaisia yllätyksiä, sekä tietenkin hyviä tarjouksia. Täältä lisätietoja Vaasan kauppahallista

Tähän vielä lisäkirjoitus, Pohjalainen 18.3.2012 uutisoi oleellisen asian, näitä Vaasan Kauppahallin 110-vuotisjuhlia ei nyt vietettäisi ilman Mauri Öljymäen aktiivisia toimia v. 2004!

”Kauppahalli kukoistaa nyt. Toisin kuin yhdeksän vuotta sitten, kun halli oli kiinni kuukausia ja varmuutta jatkosta ei ollut.”

”Hallikauppiaat irtisanottiin, mutta se nosti kansanliikkeen. Vetoomukseen Kauppahallin jatkon puolesta allekirjoitti 11000 ihmistä.”

”Vaasan Kauppahallin 110-vuotisjuhlien yhteydessä Mauri Öljymäelle luovutettiin lauantaina Vaasan 400-juhlavuoden mitali hänen toimistaan Kauppahallin jatkon turvaamiseksi vuonna 2004. Mitalin luovuttanut kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Håkan Nordman sanoi Kauppahallin olevan olennainen osa Vaasaa, sen yhteenkuuluvuutta ja identiteettiä. Siksi Öljymäelle on annettava arvo pelastushankkeen vetäjänä.”

”Nordman muisteli Opistotalon tammikuista kokousta 2004, jonka olivat kutsuneet koolle Vaasan ympäristöseura ja Vaasan keskustan asukasyhdistys. ”

” – Se oli ratkaiseva ilta liikkeenharjoittajien tulevaisuudenuskon, kaupungin tuen kiinteistönomistajien ymmärtävän asenteen ansiosta. Silloin Öljymäki astui remmiin innostuneesti ja määrätietoisesti. Hänen johtamansa hanke loi uuden uskon Kauppahallin toimintaan.”

”Öljymäki muistelee, että Kauppahallin pelastamiseksi käytiin kova vääntö. Se pantiin muutamaksi kuukaudeksi kiinni peruskorjauksen takia. Lopputulos oli hyvä: nyt tyhjiä kauppapaikkoja ei ole. – Kiitokset kuuluvat myös hallikauppiaille, yhteistyökumppaneille, Halli Oy:n ja Vaasan kaupungin myötämielisyydelle, Vasekille, Pohjanmaan liitolle ja vaasalaisille.”

Näin siis kirjoittaa Pohjalainen. Mukavaa luettavaa, todella! Tämän päivän Vaasan Kauppahalli on erinomainen muistutus, positiivinen näyttö miten hyväksi koettua asiaa pitää yhdessä ja päättäväisesti ajaa myönteiseen lopputulokseen asti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LUITKO JO TÄMÄN?

Patsasprojekti on ja pysyy osana sivustoa

  LUETTELO JA LINKKILISTA VAASAN PATSAITA, MUISTOMERKKEJÄ JA MUISTOLAATTOJA     Sivusto Rojekti X = löytyy netistä osoitteesta htt...