sunnuntai 21. heinäkuuta 2024

Totta – jotkut kyllä purjehtivatkin

 

Vaasassa järjestetään kaikenlaista, täällä tapahtuu oikeasti yllättävän paljon, ja se näkyy ja kuuluu varsinkin näin kesäaikaan. Isompia tapahtumia mainostetaan näyttävästi, kuten nyt tulevalla viikolla alkavia Korsholman musiikkijuhlia 24.7.–31.7.2024  https://www.korsholmmusicfestival.fi/

Erilaisia päivän tai parin festivaaleja on ollut jo muutamia ja näitä on vielä tulossa elokuussakin.

Aika upea on myös tämä: NELJÄ YSTÄVÄÄ -musikaali, Vaasan Ylioppilasteatteri Rampin esitys Bock’s Corner Villagen kesälavalla 14.6-17.8.2024! Jäljellä on vielä 6 esitystä elokuussa.

Neljä ystävää -musikaalissa kuullaan yli 30 kappaletta suositun vaasalaislähtöisen Klamydia-yhtyeen tuotannosta.
Musikaali tempaa katsojan mukaansa rock-henkiselle keikkamatkalle halki Suomen.
https://www.vaasanylioppilasteatteri.fi/

Tämä kesäteatteriesitys oli minulle hieno kokemus, kokonaisvaltainen taide-elämys, olivathan sekä ohjaaja, käsikirjoittaja ja myös musiikin ohjaus ja sovittaja, ja vielä myös koreografian tekijä eli kaikki kolme minun entisiä oppilaitani. Tulkoon tässä vielä mainituksi, että olen saanut olla myös Vesku Jokisen kuviksen opettajana yläasteella 80-luvulla.
(Tarkennetaan tähän vielä, että musikaali ei ole Veskusta, vaan fiktio, jossa kuullaan kyllä Klamydian musiikkia).

Neljä ystävää -musikaalissa ei saa ottaa valo- tai videokuvaa. Loppukumarruksesta sai kuvia ottaa, ja niitä myös somen kanavilla jaetaan.

En siis jaa ”mainoskuvaa”, enkä kuvia yleisöstä, vaan toivon mahdollisimman paljon katsojia niin Rampin kuin muidenkin esityksiin, kaikkiin loppukesän tuleviin tapahtumiin.

https://www.vaasa.fi/tapahtumat/

Tapahtumat

Vaasan seutu on täynnä tapahtumia, isoja ja pieniä, jokaiseen makuun. Valitse parhaat palat ja viihdy!

 

 

Kuvituskuva. Kuvalainaus Vaasan kaupungin sivuilta

 

Merellinen Vaasa on oma hieno maailmansa! Veneilyjuttuja kuvien kera toivoisin kovasti näille sivuille. Sinun tekemiäsi purjehdus- ym. veneilykuvauksia, matkakertomuksia Vaasan saaristosta olisi tosi hienoa saada jakaa tämän blogin sivuilla kaikkien meidän ”maakrapujen” iloksi.

Aimo Nyberg
aimobyberg(at)gmail.com

 

 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LUITKO JO TÄMÄN?

Päivitetään yhdessä Rojektin sivuja!

    Rojektissa on kohteita jo melkoinen määrä. Aika ajoin pienempiä ja isompiakin päivityksiä kohde-esittelyihin on tehty ja saadaan varmast...