maanantai 25. maaliskuuta 2024

Satavuotiasta VEPSUA kannustamaan!

 

Lainaus: GOOD COMPANY 01/2024 JUHLAVUODEN HUUMAA (ilmaisjakelussa Vaasassa, maaliskuu 2024)

”Vaasan Palloseuran tarinan alkoi pienessä Fischerin kahvilassa 26.9.1924. Paikalliset palloilumiehet järjestivät perustamiskokouksen, jotka päätteeksi syntyi urheiluseura. Tuolloin tunnusväreiksi valittiin musta ja valkoinen, ja seuran peliasuksi valittu mustavalkoien raitapaita on kantanut tähän päivään asti, jättäen ikonisen muistijäljen Suomen jalkapallokannattajien verkkokalvoille.”

 

Vepsulla on tänä vuonna hieno hetki, momentum suorastaan, upean viime kauden jälkeen juhlia seuran satavuotista toimintaa!

Toivotetaan raitapaidoille taas tänäkin vuonna kaikkea hyvää ja menestystä, pitkiä voittoputkia, aina mitalipeleihin asti!

Katso VPS:n viralliset kotisivut

https://www.vepsu.fi/ 



Kuvalainaus VPS:n kotisivuilta

Pelejä on ehditty jo tänävuonnakin pelata, LIIGACUPPIA ja harjoituotteluotteluja kovimmat fanit ovat päässeet muutaman ottelun verran seuraamaan. Perjantaina 29.3. 2024 klo 14 on vielä yksi harjoitusottelu  JAROA vastaan täällä Vaasassa.

Veikkausliiga käynnistyy VPS:n osalta vierasottelulla 6.4. Valkeakosken HAKAA vastaan.

Ja 12.4. on ensimmäinen kotiottelu, vastaan saadaan tuttu SJK Seinäjoelta.

 

Merkkivuodet – kuten Vepsulla nyt, tuovat aina kaikkeen toimintaan uutta puhtia, voimaa niin peleihin kuin kaikkeen taustatoimintaan. Ja erityisesti myös pelejä seuraavalle yleisölle!

Käydään peleissä, kannustetaan perinteikästäVaasan Palloseuraa menestymään! Tavoitteeksi kannattaa asettaa viime vuoden pronssimitalin kirkastaminen – mikä sen partempaa olisi kuin voittaa mestaruus seuran 100 vuotisen historian kunniaksi!

 

Aimo Nyberg
aimonyberg(at)gmail.com

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LUITKO JO TÄMÄN?

Patsasprojekti on ja pysyy osana sivustoa

  LUETTELO JA LINKKILISTA VAASAN PATSAITA, MUISTOMERKKEJÄ JA MUISTOLAATTOJA     Sivusto Rojekti X = löytyy netistä osoitteesta htt...