torstai 6. lokakuuta 2011

Jäsentarjous

Päättäjät päättävät, suunnittelijat suunnittelevat, asukkaat asuvat, opiskelijat opiskelevat, lapset leikkivät. Elämä on onnellista ja kehitys kehittyy – parhaimmillaan näin on.

Omiin asioihin vaikuttaminen, kuten oman asuinalueensa palveluihin, harrastusmahdollisuuksiin ja maankäytön suunnitteluun moni toivoo voivansa sanoa oman kantansa, mielipiteensä. Demokratiassa ihmiset toivovat tulevansa kuulluiksi. Päätöksenteko on aina prosessi, jossa lopulliset päätökset tekevät kansan valitsevat päättäjät kaupunkien valtuustoissa, eduskunnassa ja nykyään myös EU:ssa.

Koetko sinä voivasi vaikuttaa sinua koskeviin asioihin?

Oletko nuori, haluaisitko vaikuttamiseen myös uudenlaisia keinoja?

Entä seniorit, tuhlataanko teidän valtava elämänkokemus ja tietämys unohtamalla ikä-ihmisten asiantuntemus, toiveet?

Missä ovat 30 – 50-vuotiaat, eikö muka harrastuksilta ja perheiden arkirutiineilta ehdi mukaan yhdistyksiin ja yhteisten asioiden hoitamiseen?

NYT ON AIKA LIITTYÄ ASUKASYHDISTYKSEEN!


Vaasan kantakaupungin asukasyhdistys VKA ry:n hallitus on edellisessä kokouksessaan päättänyt piristää jäsenhankintaa lupaamalla jokaiselle nyt yhdistykseen liittyvälle liittymislahjana postikorttisarjan. Tarjous on voimassa syyskokoukseen 15.11. 2011 asti / niin kauan kuin kortteja riittää, painos 5 x 100 kpl.

Viiden postikortin sarja kuvattiin ja teetettiin SINNE-viikon patsaskierrosta varten. Aiheena kuvissa ovat Setterbergin puistossa ja Lastenpuistossa olevat Antiikkipatsasjäljennökset.

Liittyminen yhdistykseen tapahtuu maksamalla 7 € yhdistyksen tilille SAMPO 800019 - 70358850 tai Ålandsbanken 660100 - 1083716. Ota myös pikaisesti yhteys puheenjohtaja Aimo Nybergiin tai sihteeri Meta Sahlströmiin, niin toimitamme sinulle lahjaksi 5 postikorttia. Katso yhteystiedot yhdistyksemme viralliselta nettisivulta http://vkaicv.nettisivu.org/

Yhdistyksen sääntöihin kirjattu toiminta-alueemme on Vaasan kantakaupunki, Vöyrinkaupunki ja Vaskiluoto. Olet lämpimästi tervetullut mukaan toimintaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LUITKO JO TÄMÄN?

Patsasprojekti on ja pysyy osana sivustoa

  LUETTELO JA LINKKILISTA VAASAN PATSAITA, MUISTOMERKKEJÄ JA MUISTOLAATTOJA     Sivusto Rojekti X = löytyy netistä osoitteesta htt...