torstai 28. heinäkuuta 2011

Konstrundan – Taidekierros

Konstrundan 29.- 31.7. klo 12 – 18. Nyt viikonloppuna ovat taiteilijoiden, muotoilijoiden ja käsityöläisten työhuoneet avoinna yleisölle. Tapahtuma järjestetään samanaikaisesti Pohjanmaalla, Turunmaalla, Ahvenanmaalla ja Uudellamaalla. Käyntikohteita on yhteensä 129.

Pohjanmaan rannikolla on avoinna 26 kohdetta, ateljeetiloja ja taiteilijakoteja.

Vaasalaisista ovat mukana mm. Paula Blåfield, Raili ja Asko Halme.

Erittäin mielenkiintoinen tutustumiskohde löytyy Vaasan Kasarminalueelta, jossa Maria Nordbäck esittelee VAASAN TORI -nimisen kaksikielisen lautapelin! Pelin idea selvinnee paikanpäällä, aiheina ovat vaasalaisten muistelmat ja tarinat torielämästä 1930-luvulta 50-luvulle. (Ateljeen osoite on Korsholmanpuistikko 6 – 8)

Katso muut osallistujat ja ohjelma kokonaisuudessaan niin suomeksi kuin ruotsiksikin nettiosoitteesta http://www.konstrundan.fi/sv/start/

Konstrundan-tapahtuman mahdollistavat Svenska Kulturfonden ja Föreningen Konstsamfundet. Projektin vastaa Åbolands hantverk rf yhteistyössä Svenska Kulturfondenin, Kulturföreningen Konstverket rf:in, Pro Artibuksen, Uudenmaan taidekoulun, Ålands Konstföreningenin ja Ålands slöjd och Konsthantverk rf:in kanssa.Tämä Paulan keramiikkatyö MUSTA HEVONEN on yksityisomistuksessa eikä ole nyt esillä.
Suosittelen Paulan ateljeessa käyntiä, siellä tekee aina löytöjä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LUITKO JO TÄMÄN?

Patsasprojekti on ja pysyy osana sivustoa

  LUETTELO JA LINKKILISTA VAASAN PATSAITA, MUISTOMERKKEJÄ JA MUISTOLAATTOJA     Sivusto Rojekti X = löytyy netistä osoitteesta htt...