tiistai 5. heinäkuuta 2011

BirdLifen Mökkibongaus 2011

Oletko nähnyt kuovia? Kuovi on vuoden lintu 2011.
Mökkibongaus järjestetään viikonloppuna 9.-10.7. Tänä vuonna Mökkibongauksessa kysellään kesämökkiläisten kuovikokemuksia ja samalla kerätään havaintoja kymmenestä tutusta lintulajista.
Tarkempia ohjeita osoitteessa http://www.mokkibongaus.fi/

Jos satut olemaan mökillä nyt viikonloppuna, niin suosittelen tarkkailemaan lintuja. Olen itse jossain määrin ”hurahtanut” tähän harrastukseen, vaimon alkuun innostamana, mutta nyt jo omastakin mielenkiinnosta. Lintukuvauskin kiinnostaisi, mutta siihen tarvittaisiin taas omat objektiivit ym. laitteita. Olimme Kristiinankaupungin Siipyyssä lintukurssilla pari viikkoa sitten. Saimme olla mukana seuraamassa ammattilaisten lintujen rengastamista. Ennen juhannusta kuului myös melkoinen yölaulajien konsertti.
Kurssilta ottamia rengastus, saariston kasvi ym. kuvia voit katsoa sivulta http://www.aimonaskeleet.fi/Joka paikkaan saaristossa ei saa mennä. Rajoituksia ja ohjeita on syytä noudattaa!

Mukavaa kesää kaikille niin mökeillä kuin muuallakin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LUITKO JO TÄMÄN?

Patsasprojekti on ja pysyy osana sivustoa

  LUETTELO JA LINKKILISTA VAASAN PATSAITA, MUISTOMERKKEJÄ JA MUISTOLAATTOJA     Sivusto Rojekti X = löytyy netistä osoitteesta htt...