maanantai 2. toukokuuta 2011

SUORAA TOIMINTAA!Totuin kymmenen vuoden ajan Eetu-koiraamme ulkoiluttaessa korjaamaan lasinsirut pois jalkakäytäviltä ja lähialueen ulkoulureiteiltä - suojellakseni koiramme tassuja tietenkin. Teen tätä edelleen, nyt siksi, että haluan itse tehdä epäkohtien korjaamiseksi jotain, enkä vaan jää odottamaan muiden mahdollisia toimia. Siinä voisi mennä koko kesä.

Kyllä tässä samalla on varmaan tullut muutama polkupyöränkumikin pelastettua. Viime viikolla viimeksi, kun keräsin tuon kuvassa olevan pullon pois, ohi ajanut vanhempi mies pysähtyi kanssani keskustelemaan tästä ”ongelmasta”.

Nyt kun meillä ei ole enää Eetu- koiraa, pidän pyöräillessäni taskussa pieniä muovipusseja ja puutarhahanskoja, sellaisia halpoja näppyläkäsineitä, joilla on helppoa hetkessä korjata pyöräteiltä ym. pullojen sirpaleita.

Muovipullot ja tölkit ovat onneksi yleistyneet, ne kierrätetään nykyään hyvin. Lasinsirpaleita silti tuntuu riittävän. Liian usein näkee, kun olutpulloja viskellään autojen ikkunoista jalkakäytäville ja jopa vastaantulevan liikenteen eteen!

Suomi siistiksi äitienpäivään mennessä!

Kaupungin puhtaanapito, taloyhtiöiden talonmiehet ja huoltofirmat tekevät tehokasta työtä. Vaikka he tekevät parhaansa, niin myös meidän tavallisten kaupunkilaisten siivoustoimia tarvitaan.
Suomi puhtaaksi - päivässä!

Vaasan kaupunki on mukana valtakunnallisessa Suomi puhtaaksi - päivässä! -kampanjassa. Siivouspäivä on perjantai 6.5.2011. Iltapäivällä klo 16 Kiitosjuhla Vaasan torilla. Lue lisää kaupungin sivulta http://www.vaasa.fi/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LUITKO JO TÄMÄN?

Patsasprojekti on ja pysyy osana sivustoa

  LUETTELO JA LINKKILISTA VAASAN PATSAITA, MUISTOMERKKEJÄ JA MUISTOLAATTOJA     Sivusto Rojekti X = löytyy netistä osoitteesta htt...