TERVETULOA - VÄLKOMMEN!

Blogi on avoin kaikille asiallisille kuville ja kirjoituksille, suomeksi, ruotsiksi ja millä kielellä tahansa! Kaikki tekijäinoikeudet juttujen kirjoittajilla ja kuvien kuvaajilla! Yhteystiedot saa sivuston ylläpitäjältä.
maanantai 17. huhtikuuta 2017

Nämä puuttuvat tammikuun listalta

Eino Wenäläinen, Matti Varstala, 29.1.2006 

Nämä kohteet ovat jääneet pois Rojekti X= listalta. Korjataan asia nyt, kun tiedot ovat varmistuneet.

Olen esitellyt tässä blogissa tammi- maaliskuun ajalta kaikki tiedossani olevat Vaasan patsaat ja muistomerkit niiden julkistamispäivämäärän eli ”synttäreiden” mukaisessa järjestyksessä.

Tässä kuussa eli huhtikuun osalta tiedossani on vain kaksi kohdetta, jotka esitellään 25.4. Eli Yrittäjäpatsas, paljastettu 25.4. 1981, ja Vienan karjalaisten liitto -muistolaatta, 25.4. 2016.

Esiteltävistä kohteista jäi siis tammikuussa mainitsematta nämä kaksi alla olevaa paikallista sotamuistomerkkiä, muistolaattaa. Tammikuussa en vielä tiennyt näiden kohteiden julkistamispäivää, siksi tämä viive julkaisemisessa.

Tämän rojektin tiedonkeruu on tällaista, koko ajan täydentyvää. Etsitään tietoja, kuvia, ym. dokumentteja, ja täydennetään listaa, kun uutta ilmenee, - kaikkien halukkaiden yhteistyöllä. Ole Sinäkin mukana tässä projektissa!


Kuvat: AN. Muistolaatat ovat näkyvästi esillä talojen seinissä, niissä osoitteissa, joissa näiden kahden vaasalaisen Mannerheim-ristin ritarin kodit ovat sijainneet.

Kuvat ja teksti: Aimo Nyberg
Rojekti X=:n inspiraattori

https://www.facebook.com/rojektixon/

Yhteydenotot: aimonyberg(at)gmail.com