TERVETULOA - VÄLKOMMEN!

Tämä Vaasa-aiheinen kaupunkiblogi on avoin myös Sinun asiallisille kuville ja kirjoituksille, suomeksi tai ruotsiksi. Kaikki tekijäinoikeudet & vastuut kirjoittajilla ja kuvaajilla! Ota yhteyttä sivuston ylläpitoon/Aimo.





maanantai 16. maaliskuuta 2015

Vastavierailu toteutuu


Kuva: Aimo Nyberg, 2.11.2014.

Toukokuussa saamme vieraita Uumajasta

Uumajalaisten vastavierailu näyttää toteutuvan! Saamme alustavien tietojen mukaan vieraaksemme ryhmän Uumajasta, Byggnadskultur i Umeå -yhdistyksestä. 

Ajankohta on perjantai 22.5 – sunnuntai 24.5.

Olemme tästä kovin iloisia. Hyvään alkuun lähtenyt yhteistyömme saa näin jatkoa. Yhdistyksestämme vieraili 9 jäsentä marraskuun alussa 2014 tutustumassa Euroopan kulttuuripääkaupunki Uumajaan, ja siellä toimivaan rakennuskulttuurista huolta kantavaan yhdistykseen. Uumaja on hieno kaupunki, myös syksyisessä asussaan. Ja ihmiset mukavia. Monilla heillä on jonkinlaisia yhteyksiä tänne Vaasan seudulle päin.

Toivotaan yhteistyön tästä vaan paranevan.

BYGGNADSKULTUR I UMEÅ

Föreningens syfte är att aktivt verka för god byggnadskultur i Umeå, med inriktning på såväl bevarande av värdefulla äldre byggnader som på den nutida och framtida bebyggelsen och stadsplaneringen.

http://byggnadskulturumea.se/

Facebook


Uumajalaisten vierailun ohjelma on vasta suunnitteilla. Siitä lisää myöhemmin tällä sivustolla. Ainakin teemme opastetun kierroksen Vaasan kulttuurihistoriallisesti arvokkaisiin kohteisiin. Mahdollisesti myös Stundarsiin ja lähiseuduille.

Aimo Nyberg. VKA ry:n pj.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti