sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Lähdetäänkö tutustumaan?

Ainutlaatuinen Maailmanperintöalue aivan Vaasan edustalla on monelle jo jossain määrin tuttua aluetta.

Kohde saa nyt ”uuden vaihteen päälle”, kun Merenkurkun maailmanperintö ry on palkannut toiminnanjohtajaksi vaasalaisen KTM Samuli Kaivosen, 34, Vaasasta. Hän on ollut jo kymmenen vuoden ajan luonto-, erä- ja kalastusoppaiden kouluttajana Merenkurkun alueella. Saaristo on hänelle tuttu lukuisilta erä- ja kanoottiretkiltä. (Pohjalainen 11.5.2013)

Sekä alueeseen, että uuteen vetäjään olisi mukava tutustua vaikkapa oman yhdistyksemme kesäretkellä.

Jo tänä kesänä, tai viimeistään ensi kesänä kun asukasyhdistyksemme viettää 20-vuotisjuhlavuotta. Jos tämä kiinnostaa Sinua, niin ilmoittaudu mukaan ideoimaan ja toteuttamaan retkeä! Keskustellaan asiasta lisää ensi keskiviikkona 15.5. kevätkokouksessamme.

Keskiviikkona 15.5 järjestetään päivällä opettajille ja muillekin kiinnostuneille työpaja asian tiimoilta (piti ennakko ilmoittautua). Työpajan aihe on: "Miksi meillä on korkea ja matala rannikko - ja kuinka kerron maailmanperinnöstä minun oppilaille?" Tilaisuus pidetään paikan päällä eli Svedjehamnissa.

Tässä linkki tutustua maailmanperintöalueeseen. KATSO VIDEO (n.12 min)

Opetusmateriaalia kouluille ja muillekin kiinnostuneille TÄÄLLÄ

Lisää tietoa täältä: www.kvarken.org Kuvat: AN, 2.8.2011. Raippaluodossa katseltavaa riittää! Erinomainen näkymä saaristoon ja maailmanperintöalueelle avautuu näköalatornista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LUITKO JO TÄMÄN?

Patsasprojekti on ja pysyy osana sivustoa

  LUETTELO JA LINKKILISTA VAASAN PATSAITA, MUISTOMERKKEJÄ JA MUISTOLAATTOJA     Sivusto Rojekti X = löytyy netistä osoitteesta htt...