TERVETULOA - VÄLKOMMEN!

Blogi on avoin kaikille asiallisille kuville ja kirjoituksille, suomeksi, ruotsiksi ja millä kielellä tahansa! Kaikki tekijäinoikeudet juttujen kirjoittajilla ja kuvien kuvaajilla! Yhteystiedot saa sivuston ylläpitäjältä.
maanantai 29. elokuuta 2016

Ja vauhti vaan kiihtyy!

Yksi merkkipaalu taas saavutettu!

Tässä kuvasitaatti ja linkki Suomen Wikipediaan!


Lainaus:

Wikipediassa 400 000 artikkelia

Suomenkieliseen Wikipediaan on kirjoitettu neljässadastuhannes artikkeli. Rajan rikkonut artikkeli Praksiteleen Hermes luotiin 29.8.2016 kello 14.31. Muita merkkipäivänä luotuja artikkeleita ovat muun muassa p-Kloorianiliini ja Suomi kuvina.

Wikipedian kirjoittajat valmistautuvat Suomen itsenäisyyden juhlavuoteen laatimalla laadukkaita artikkeleita Suomesta. Ensi vuonna järjestettävässä kansainvälisessä tapahtumassa niitä on mahdollisuus kääntää kymmenille kielille.

Lue koko artikkeli:
https://fi.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:Lehdist%C3%B6tiedote_400_000_artikkelia


Oikein hyvältä näyttää, tästä vaan innolla eteenpäin.

Sisältöä, jota muokataan yhteistyöllä, varmentuu ja monipuolistuu koko ajan.
Kirjoittajat tekevät yhdessä arvokasta vapaaehtoistyötä, - määrä ja laatu ovat tasolla, jota kukaan ei enää yksin pysty saavuttamaan.

Tapasin Wikimedia Suomen hallituksen puheenjohtajan Heikki Kastemaan keväällä. Puhuimme silloin myös mahdollisesti Vaasaan järjestettävästä info- ja koulutustilaisuudesta. Muutamilla muilla paikkakunnilla on tilaisuuksia ollutkin. Katsotaan, mitä syksy tuo tullessaan Vaasan osalta?

Aimo

aimonyberg(a)gmail.com