maanantai 15. heinäkuuta 2024

Inspiroidu Vaasasta!

 

 

Kuvalainaus Visit Vaasan esitteestä VAASAN SEUTU 2024.
Strömsö on oikeasti olemassa! Täällä Vaasassa, kyllä, ei tosin keskustassa vaan Västervikissä noin 10 km päässä. Alueelle pääsee myös paikallisbussilla.

 

Tutustu Visit Vaasan sivustoon

https://www.vaasa.fi/koe-ja-nae/ 

Tervetuloa Vaasan seudulle

Vaasan seudulla sinun ei tarvitse valita, sillä mahtavat luontoelämykset ja urbaani kaupunkielämä ovat helposti yhdistettävissä yhdellä ja samalla reissulla. Vaasan seudulla kaikki on lähellä, joten tunnelmasta ja kokemuksesta toiseen siirtyminen on mutkatonta ja nopeaa.

 

Kesä on vasta puolessa välissä. Heinä-elokuussa Vaasassa tapahtuu paljon.

Näillä ylläpitämilläni blogisivuilla haluan mainostaa kaunista kotikaupunkiani – kuvisopettajana (eläkkeellä) painopisteeni on kulttuurissa, kuvataiteissa erityisesti.

Tapahtumia on tänä vuonna ollut jo tähän mennessä melkoisesti. Useitakin valtakunnallisia tapahtumia, kuten Kansalliset veteraanipäivät, yleisurheilun Kalevan kisat, Suomen Ilmailuliiton päälentonäytösVaasa AIRSHOW, herättäjäjuhlat…

Katso yllä olevasta linkistä mitä mielenkiintoista on lähiaikoina tulossa, ja tule Vaasaan käymään! Tervetuloa niin tutut kuin ensikertalaisetkin!

Kuvituskuvaksi tähän sopii hyvin mainos Taiteiden Yöstä, kuukauden päästä Vaasassa koulujen alkamisen aikoihin järjestettävästä tapahtumasta.

https://www.vaasa.fi/koe-ja-nae/kulttuuria-vaasassa-ja-seudulla/taiteiden-yo/ 




Kuvalainaus Vaasan kaupungin sivuilta

 

Blogipostauksen koonti: Aimo Nyberg, aimonyberg(at)gmail.com

 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LUITKO JO TÄMÄN?

Päivitetään yhdessä Rojektin sivuja!

    Rojektissa on kohteita jo melkoinen määrä. Aika ajoin pienempiä ja isompiakin päivityksiä kohde-esittelyihin on tehty ja saadaan varmast...