TERVETULOA - VÄLKOMMEN!

Tämä Vaasa-aiheinen kaupunkiblogi on avoin myös Sinun asiallisille kuville ja kirjoituksille, suomeksi tai ruotsiksi. Kaikki tekijäinoikeudet & vastuut kirjoittajilla ja kuvaajilla! Ota yhteyttä sivuston ylläpitoon/Aimo.

tiistai 27. maaliskuuta 2012

Kuvia Vaasasta

Sinulla ei kenties vielä ole tätä valokuvakirjaa:

ULKONA
http://www.jukkakankaanpaa.com/index.html

Tämän erinomaisen valokuvakirjan ainutlaatuiset valokuvat ovat Jukka Kankaanpään käsialaa. Vaasan Opistotalon AV-pajan vastaavana työskentelevä Jukka Kankaanpää on pitkänlinjan osaaja, niin valokuvien kuin videoiden ja elokuvien saralla. Hän näkee maailmaa tarkasti ja esittää havaintojaan omaperäisesti.

ULKONA on valokuvakirja ilman tekstejä. Näiden kuvien ilmaisuvoimaan voi tekijä huoletta luottaa, niin vahva katselukokemus kirjan kuvien katselusta syntyy. Kirja tuo arvokkaan lisän Vaasaa esittelevien valokuvakirjojen kokoelmiin, ja ansaitsee paikkansa vaasalaisten ja turistienkin kirjahyllyissä.

Jukka Kankaanpää on lupautunut tulemaan torstaina 29.3. klo 18.00 Arbikselle Vasa förr och nu – Vaasan ennen ja nyt iltatilaisuuteen. Tilaisuudessa on mahdollisuus ostaa itselleen tämä ULKONA valokuvakirja ja myös muita ajankohtaisia Vaasa-aiheisia kirjoja.
TERVETULOA!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti