TERVETULOA - VÄLKOMMEN!

Tämä Vaasa-aiheinen kaupunkiblogi on avoin myös Sinun asiallisille kuville ja kirjoituksille, suomeksi tai ruotsiksi. Kaikki tekijäinoikeudet & vastuut kirjoittajilla ja kuvaajilla! Ota yhteyttä sivuston ylläpitoon/Aimo.

tiistai 5. heinäkuuta 2011

BirdLifen Mökkibongaus 2011

Oletko nähnyt kuovia? Kuovi on vuoden lintu 2011.
Mökkibongaus järjestetään viikonloppuna 9.-10.7. Tänä vuonna Mökkibongauksessa kysellään kesämökkiläisten kuovikokemuksia ja samalla kerätään havaintoja kymmenestä tutusta lintulajista.
Tarkempia ohjeita osoitteessa http://www.mokkibongaus.fi/

Jos satut olemaan mökillä nyt viikonloppuna, niin suosittelen tarkkailemaan lintuja. Olen itse jossain määrin ”hurahtanut” tähän harrastukseen, vaimon alkuun innostamana, mutta nyt jo omastakin mielenkiinnosta. Lintukuvauskin kiinnostaisi, mutta siihen tarvittaisiin taas omat objektiivit ym. laitteita. Olimme Kristiinankaupungin Siipyyssä lintukurssilla pari viikkoa sitten. Saimme olla mukana seuraamassa ammattilaisten lintujen rengastamista. Ennen juhannusta kuului myös melkoinen yölaulajien konsertti.
Kurssilta ottamia rengastus, saariston kasvi ym. kuvia voit katsoa sivulta http://www.aimonaskeleet.fi/Joka paikkaan saaristossa ei saa mennä. Rajoituksia ja ohjeita on syytä noudattaa!

Mukavaa kesää kaikille niin mökeillä kuin muuallakin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti