maanantai 24. kesäkuuta 2024

Vaasa -lehden ovien tunnistamiskisa

 

Taas on erinomainen kaupunkikuvaan liittyvä kilpailu Vaasa-lehdessä.

Aikaisemmin on ollut mm. patsaiden tunnistamistehtävä.

Aikaa vastata tämänkertaiseen kisaan on vain tämä viikko, eli kesäkuun loppuun asti. Sen verran vaikeita kohteita on mukana, etten itse ole varma, ehdinkö kaikki 9 kohdetta löytää? Kaupunkikävelylle pitää kyllä nyt mennä, ja ainakin yrittää.

Vaasan kantakaupungin rakennuksia ovat täällä vierailleet tuttumme ja turistitkin kiitelleet erityisen kauniiksi. Kyllä näin on –  näissä rakennuksissa on todella paljon katseltavaa, monenlaisia yksityiskohtia, ikkunoita, ovia, portteja ja seinillä eri aikakausien tyypillisiä ornamenttikuvioita jne.

Laitan tähän kuvia kohteista, jotka eivät ole mukana Vaasa-lehden kisassa (paitsi yksi – en kerro mikä).
Näidenkään kohteiden osoitteita / nimiä en tässä tällä kertaa mainitse. Kuljetaan kaupungilla silmät auki ja mieli uteliaana.

Ehkä tämä kannustaa osallistumaan Vaasa-lehden kilpailuun, ja muutenkin tutkailemaan, katselemaan kaunista kotikaupunkiamme entistä tarkemmin. 

 


 




 





 


 


 



Kuvat: AN, kesäkuu 2024

 

Aimo Nyberg

Kaupunki- ja luontokuvaaja

aimonyberg(at)gmail.com

 

Ps. jos otat valokuvia vaasalaisista rakennuksista / niiden yksityiskohdista, ja haluat niitä esille nettiin, niin tämä blogi on yksi mahdollinen jakelukanava!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LUITKO JO TÄMÄN?

Patsasprojekti on ja pysyy osana sivustoa

  LUETTELO JA LINKKILISTA VAASAN PATSAITA, MUISTOMERKKEJÄ JA MUISTOLAATTOJA     Sivusto Rojekti X = löytyy netistä osoitteesta htt...