tiistai 7. tammikuuta 2020

Mikä ”kala” Sinä olet?

Viime viikkoina on keskusteluun noussut uudet ilmiöt, kuten Italiassa aikamoiseen suosioon yltänyt SARDIINIT -kansanliike.

Myös meillä Suomessa, ainakin  sosiaaliseen mediaan on vauhdilla pintaan nousemassa kalailmiö SILAKAT.

Tässä saattaa olla aineksia pidempiaikaisemmaksikin ajankuvaan vaikuttavasta toimintamuodosta.

Kansalaisilla on demokraattisissa yhteiskunnissa ollut ja on tänä päivänäkin hyvin monipuoliset keinot olla osallisena yhteiskunnassa, ja vaikuttaa ihan paikallisellakin tasolla oman lähiympäristönsä asioihin.

Poliittiset puolueet ovat ihan jokaiselle aivan erinomainen mahdollisuus olla mukana, tehdä yhdessä työtä paremman nykyhetken ja lastemme tulevaisuuden eteen. Suomi on yhdistysten maa. Edelleen, vaikka, lähes poikkeuksetta kaikissa perinteisissä yhdistyksissä valitetaan, ettei nuoria saa enää millään mukaan toimintaan.

Tämän blogin Vaasa ennen ja nyt taustayhteisönä on Vaasan kantakaupungin asukasyhdistys VKA ry – Invånarföreningen i centrala Vasa ICV rf. Näin uuden vuoden ja vuosikymmenen alussa on meidänkin asukasyhdistyksessämme syytä tuoda esiin omaa toimintaamme, ja toivoa saavamme mukaan myös uusia jäseniä yhdistykseemme!

Syyskokouksessa 2019 valittu uusi hallitus pitää vuoden ensimmäisen kokouksensa, järjestäytymiskokouksen plus ajankohtaiset asiat, 16.1. 2020. Puheenjohtajana jatkaa toisen vuoden Birgitta Lång. Millaista toimintamme tulee olemaan, siihen voi yhdistyksen jäsenenä vaikuttaa!

Tutustu VKA ry – ICV rf nettisivuihin (tammikuun päivitys tulossa vasta 16.1.)

http://vkaicv.nettisivu.org/


Miten voi liittyä jäseneksi Vaasan kantakaupungin asukasyhdistykseen?

Se on todella helppoa

- ilmoitat jollekin hallituksemme jäsenelle olevasi halukas jäseneksi (seuraava hall. kokouksessa jäsenyys hyväksytään ja nimi ja jokin yhteystieto kirjataan jäsenlistaan)

- haluat maksaa voimassaolevan jäsenmaksun, vuodelle 2020 vain 10€ ja vapaaehtoinen tukimaksu

- ilmoitat yhdistykselle ainakin yhden näistä yhteystiedoistasi: kirjeposti osoite / s-posti / puh nro

- tuot oman kiinnostuksesi mukaan asioita esille, ja olet valmis toimimaan yhdessä muiden kanssa niiden eteenpäin viemiseksi

Ota yhteyttä, kokouksissa tai yllä mainitun nettiosoitteen kautta, tai vaikkapa allekirjoittaneeseen, s-posti tämän blogikirjoituksen lopussa.

Mukaan yhdistykseemme ovat tervetulleita kaikki, niin AHVENET, HAUET, SIIAT, KUHAT, TAIMENET, LOHET, vastarannan KIISKET… SILAKAT ja SARDIINIT tottakai!

Aimo Nyberg
varapuheenjohtaja (2019)

aimonyberg(at)gmail.com







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LUITKO JO TÄMÄN?

Patsasprojekti on ja pysyy osana sivustoa

  LUETTELO JA LINKKILISTA VAASAN PATSAITA, MUISTOMERKKEJÄ JA MUISTOLAATTOJA     Sivusto Rojekti X = löytyy netistä osoitteesta htt...