TERVETULOA - VÄLKOMMEN!

Tämä Vaasa-aiheinen kaupunkiblogi on avoin myös Sinun asiallisille kuville ja kirjoituksille, suomeksi tai ruotsiksi. Kaikki tekijäinoikeudet & vastuut kirjoittajilla ja kuvaajilla! Ota yhteyttä sivuston ylläpitoon/Aimo.

lauantai 5. tammikuuta 2019

Raivaustyöt käynnistyivätKuvat: AN. 4.1.2019

Ensin tiet auki, kuljettavaan kuntoon, ja sitten varsinaiseen kaatuneiden puiden pois siirtämiseen, ja vahinkojen kokonaistilanteen selvittämiseen ja korjaamiseen.

Raivattavaa riittää, sen näkee keskikaupungillakin, varsinkin rannan reittiä kulkiessa, esim. Vaasan keskussairaalan takana.

Ennätyskovat myrskyt toteutuivat keskiviikon vastaisena yönä, kuten säätiedotuksissa varoiteltiin. Näin suuria tuhoja ei täälläpäin muisteta koetun.

Juhannuksena myrskysi, ja nyt Uutena vuotena. Tähän taitaa olla tottuminen. Täällä ennenkin kovin tuulisessa Vaasassakin ollaan globaalien muutosten kourissa, sään ääri-ilmiöiden ennustetaan jatkossa lisääntyvän.

Katso lisää Vaasan kaupungin sivuilta

https://www.vaasa.fi/tiedote/kuntoratoja-suljettu-myrskytuhojen-vuoksi

Lainaus

”Kuntoratoja suljettu myrskytuhojen vuoksi Vaskiluodon pururata myrskyn jälkeen tammikuu 2019 Vaskiluodon ja Gerbyn kuntoradat on toistaiseksi suljettu Aapeli-myrskyn tuhojen jäljiltä. Lisäksi valaistus ei toimi Suvilahden, Huutoniemen ja Merikaarron kuntoradoilla.”

Vaasan sähkön reaaliaikainen vikakartta / Vaasan sähköverkko

https://www.vaasansahkoverkko.fi/


 Kuvat ja tekstin koonti: Aimo Nyberg

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti