TERVETULOA - VÄLKOMMEN!

Blogi on avoin kaikille asiallisille kuville ja kirjoituksille, suomeksi, ruotsiksi ja millä kielellä tahansa! Kaikki tekijäinoikeudet juttujen kirjoittajilla ja kuvien kuvaajilla! Yhteystiedot saa sivuston ylläpitäjältä.
torstai 18. tammikuuta 2018

Helpommin sanottu kuin tehty

Vierailulle eduskuntaan

Kyllä, mennään.

Mutta aikataulua on muutettava. Syyskokouksessamme marraskuussa 2017 asia otettiin esille, ja alustavasti mukaan ilmoittautui 14 henkilöä. Ajankohdaksi toivottiin esim. torstaita, täysistuntopäivää 15.2. 2018.

Helsinkiin suunnitellun matkan pääasiaksi sovittiin tutustuminen remontoituun eduskuntataloon, mahdollisimman hyvin ja monipuolisesti, kun sinne asti kerran lähdetään. Myös tapaamisia vaasalaisten kansanedustajien kanssa päätettiin yrittää. Joakim Strandin kanssa asiasta ehdittiin jo puhuakin. Myös täysistunnon seuraaminen on elämys, ja sitäkin ajateltiin ohjelmaan.

Hyvin pian ilmeni, ettei ainakaan syyskaudelle enää varausta saa tehtyä. Ja nyt tilanne on edelleen siinä mielessä toivoton, että vierailuajoille on edelleen niin suurta kysyntää, ettei meidän vaasalaisten juna-aikatauluihin sopivia opastuksia enää saada järjestymään.

Kokemattomana ”matkanjärjestäjänä” allekirjoittanut siis epäonnistui. Apuakin pyysin ja sainkin Jocken avustajalta heti vuoden alussa, ja syksyn aikanakin jo tämän sijaiselta, mutta en onnistunut. Valitan tätä. Nopeat syövät hitaat, kuten sanotaan.

Omat kiireet, ja yhdistyksemme tammikuun asiat: edellisvuoden toimintakertomus, tiliasiat, tukianomusten tekemiset ym. pakolliset rutiinit menivät edelle, ja tämä syyskokouksen idea, tehdä jotain uutta, tempaista kunnolla tekemällä Helsingin matka, jäi hoidettavaksi ns. vasemmalla kädellä. Eikä siis onnistunut, - vielä, tämän kevään aikana.

Syys-lokakuu uudeksi tavoitteeksi 

Ei anneta kuitenkaan periksi. Toimintasuunnitelmaan 2018 kirjattu retki Helsinkiin, tutustumaan Eduskuntataloon, suunnitellaan alusta alkaen uudelleen.

Asioille, joille ei itse enää mitään voi, ei pidä mieltä rasittaa. Nyt katse eteenpäin, ja toivotaan parasta tällekin unelmalle!

Olen ilmoitellut matkan peruuntumisesta kaikille syyskokouksessa matkalle mukaan ilmoittautuneille. Uusi osallistujaluettelo, noin 10 – 20 hlöä, kootaan sen jälkeen, kun Helsingin matkan pvm. on täysin varma.

Lisää infoa allekirjoittaneelta, ja jossain vaiheessa myös tässä blogissa, ja tietenkin myös jäsenkirjeessä 1/2018 helmikuun lopussa.

Aimo Nyberg VKA ry:n puheenjohtaja
Reprokuvattu postikortti, jouluna 2017 kansanedustajien lähettämästä joulutervehdyksestä.
KUVA / FOTO Hanne Salonen

Käy eduskunnan nettisivulla:

https://www.eduskunta.fi/FI/Sivut/default.aspx

Tutustu eduskuntaan virtuaalisesti

http://www.virtuaalikuvaus.com/esittelyt/734/index.php
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti