TERVETULOA - VÄLKOMMEN!

Tämä Vaasa-aiheinen kaupunkiblogi on avoin myös Sinun asiallisille kuville ja kirjoituksille, suomeksi tai ruotsiksi. Kaikki tekijäinoikeudet & vastuut kirjoittajilla ja kuvaajilla! Ota yhteyttä sivuston ylläpitoon/Aimo.

sunnuntai 1. lokakuuta 2017

Patsastelu, kiinnostaisiko se sinua?

Syyskuussa ”synttäreitään viettäneet” Vaasan patsaat ja muistomerkit, yhteensä 20 kohdetta, voit tsekata kuvina nopeimmin fb-sivulta

https://www.facebook.com/rojektixon/

kohdasta KUVAT, albumista syyskuun kohteet.

Samasta paikasta näet myös melkein kaikki alkuvuoden kohteet. Täydennykset tulevat vuoden loppuun mennessä.

Kuvakorteissa on ko. kohteen kuvan lisäksi perusfaktat. Ei muuta kuin nyt kännykän kanssa, ja kuvakorttien kanssa kohteita bongailemaan! Ja jos kuvaat kohteita, voit tietenkin lisätä niitä sinne fb-sivustolle asianomaisen kohteen kohdalle. Rojekti X= :n fb-sivustolla on noin 80 täydennystä kaipaavaa patsas/muistomerkkikohdetta. Jokaisen meidän ajatukset ovat tärkeitä, eli kaikki teemassa pysyvät kommentit ovat todella tervetulleita!

Ei ole myöskään kiellettyä peukuttaa, tykätä tästä koko hankkeesta!

Varovaisen alun, alku vuoden jälkeen, nyt on jo loppukirin aika. Yhdessä hyvää tulee!

¾ on jo siis kasassa, tehtynä. Hanke etenee kuukausi kerrallaan kohti vuoden loppua. Lokakuussa tavoite on julkaista taas toistakymmentä esittelyä. Jos kuvaat näitä, tulevia kohteita, (katso lista tästä blogista, edellinen kirjoitus, eli 1.9.2017 kohdalta) voit halutessasi lähettää kuvia allekirjoittaneelle s-postilla. Tarvitaan vielä paljon kuvia tulevien juttujen, patsasesittelyjen tekoa varten.

Ja miten homma jatkuu vuonna 2018? Sitä pitää miettiä porukalla. Samoin saisimmeko tästä teemasta myös uutta puhtia paikalliseen Wikipedia kirjoittamiseen? Seuraa tätä blogia, - on mahdollista, että saamme Suomen Wikimedian pj. Heikki Kastemaan käymään Vaasassa lokakuussa. Alustava aika vierailulle ja kuvasafarille 14. – 15. 10.


Kuva: AN

Pimenevät syyspäivät ja yöt, - otetaan niistä ”ilo irti”, nautitaan vuodenajasta, katsellaan ympärillemme, tallennetaan näkemäämme myös ainutkertaisiin kuviin.

Jaa sinäkin kuviasi, mahdollisesti tekemiäsi juttujasi, somessa omilla sivuillasi, tai vaikka tällä sivulla / rojekti x=:n fb-sivuilla.

Kuva ja teksti: Aimo Nyberg
Rojekti X=:n vetäjä, inspiraattori

aimonyberg(at)gmail.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti