TERVETULOA - VÄLKOMMEN!

Blogi on avoin kaikille asiallisille kuville ja kirjoituksille, suomeksi, ruotsiksi ja millä kielellä tahansa! Kaikki tekijäinoikeudet juttujen kirjoittajilla ja kuvien kuvaajilla! Yhteystiedot saa sivuston ylläpitäjältä.
maanantai 13. helmikuuta 2017

Vaasan Sähkön entiset tilat


Kuvat: AN. 11.2.2017. Vaasan Sähkön entinen konttorirakennus ja piha-alueet.

Kaupungin kaavoituksen sivulta:

https://www.vaasa.fi/kuulutukset/kirkkopuistikko-4-kaavamuutos-alkaa

”Asemakaavalla tarkistetaan 20.3.2000 lainvoiman saanutta asemakaavaa numero 859 2. kaupunginosassa tontilla 1007- 4 (Kirkkopuistikko 4) sekä yleisillä alueilla 9903-6 ja 9906-5 (osa palokadusta). Suunnittelualueella sijaitsee Vaasan Sähkön entinen konttorirakennus.” 

Suunnittelualueella sijaitsee Vaasan Sähkön entinen konttorirakennus ja hieno piha-alue sekä pätkä palokatua. Ympäröivä alue on komeaa vanhaa vaasalaista kulttuurimaisemaa.

Suullisestikin voi mielipiteen ilmoittaa Vaasan kaupungin kaavoitukseen!

Asemakaava vireille: Kirkkopuistikko 4 (ak1078) 15. päivään mennessä eli viim. tulevana keskiviikkona voi oman näkemyksensä kertoa tästä kohteesta.
 

Asukasyhdistyksemme on antanut kannanoton, jossa lisärakennusoikeutta ts. uudisrakentamista ei kannateta. Kyse voi mielestämme olla lähinnä olemassa olevien rakennusten saneerauksesta, ja esim. entisen konttorirakennuksen käyttötarkoituksen muuttamisesta sisätilojen osalta.

Kannanotto tulee torstain hallituksemme kokouksen jälkeen kokonaisuudessaan yhdistyksemme virallisille sivuille, kohtaan kannanotot
http://vkaicv.nettisivu.org/


Kuvat ja teksti: Aimo Nyberg