TERVETULOA - VÄLKOMMEN!

Blogi on avoin kaikille asiallisille kuville ja kirjoituksille, suomeksi, ruotsiksi ja millä kielellä tahansa! Kaikki tekijäinoikeudet juttujen kirjoittajilla ja kuvien kuvaajilla! Yhteystiedot saa sivuston ylläpitäjältä.
lauantai 14. tammikuuta 2017

Mukaan Kotiseutuliittoon!

Keskiviikon hallituksen kokouksessamme päätimme (syyskokouksen empimisen jälkeen) liittyä asukasyhdistyksenä jäseneksi valtakunnalliseen Suomen kotiseutuliittoon - Finlands Hembygdsförbund.

Yhdessä – Tillsammans tunnelmissa tämä Suomen 100v. juhlavuosi toivottavasti johtaa uudenlaisiin kohtaamisiin, niin henkilöiden kuin myös yhdistysten välillä.

Hallituksemme kokouksessa Riitta informoi meitä myös Pohjanmaan Rakennusperintö Ry – Österbottens Byggnadsvård Rf -yhdistyksestä. Yhdistys tekee mm. retken Grönvikin kartanoon lauantaina 28.1. 2017.

Mitä muuta puhuttiin, käsiteltiin hallituksemme kokouksessa?

Koska olemme avoin ja yhteistyötä arvostava yhdistys, laitamme kokouksen asioista yhteenvedon virallisille sivuillemme.

Katso kohdasta tästä puhuttiin
http://vkaicv.nettisivu.org/

Toivomme toki, että myös omaan asukasyhdistyksemme liitytään, ja tullaan mukaan kehittämään, parantamaan kantakaupungin asukasyhdistyksen toimintaa. Nyt Suomen juhlavuonna jos koskaan, on jokaisen omaa kotiseutuaan rakastavan oltava aktiivinen! Myös yhdistyksemme liittymiseen löydät ohjeet virallisilta sivuiltamme.


Kuva: AN. 29.11.2015. Hietalahden Villan puisto, rannassa olevan sillankaiteen rakkauslukkoja.

Oletko Sinä ”rakastunut Vaasaan?”

Osoitetaan välittämisemme toinen toisistamme ja kotikaupungistamme toimimalla yhdessä – tillsammans kaikenlaisissa kiinnostavissa yhdistyksissä!

Aimo Nyberg
VKA ry:n pj.
050 3308540
aimonyberg(at)gmail.com