TERVETULOA - VÄLKOMMEN!

Blogi on avoin kaikille asiallisille kuville ja kirjoituksille, suomeksi, ruotsiksi ja millä kielellä tahansa! Kaikki tekijäinoikeudet juttujen kirjoittajilla ja kuvien kuvaajilla! Yhteystiedot saa sivuston ylläpitäjältä.
perjantai 5. elokuuta 2016

Vaasaan taas, yesLoppukesää on vaimon kanssa vietetty järven rannalla Etelä-Suomessa.


Tulipa käytyä tällä kertaa myös Lohjan kirkossa komeita uskonnollisia kuvakertomuksia katselemassa.


Touko- kesäkuun pakollisen paikallaanolon (silmän verkkokalvoleikkaukseni takia) jälkeen on ollut mahtavaa puuhastella luonnon helmassa, tehdä oikeasti fyysistä työtä, siivota paikkoja jne. kuten aina ennenkin kesäisin loma-aikoina.

Nyt teki mieli katsella herkällä silmällä kaikkea pientäkin. Kuten hämähäkkejä. Tänään aamulla seurasin mielenkiintoista tapahtumaa, kun pieni kärpänen paketoitiin taitavasti ja vedettiin sitten seitinohuella langalla laudan rakoon. 

On se vaan ihmeellistä, millaisia kaikenlaisia verkkoja sitä on.

Kiitollinen pitää olla myös sitä, että taitavat lääkärit ja hoitotiimit osaavat korjata silmänverkkokalvojen repeämiä. Tosiasia on, että olisin varmankin sokeutunut lopullisesti viimeistään nyt kuusikymppisenä ilman nykyajan lääketiedettä. Eikä minulla sitä paitsi lapsuudesta asti likinäköisenä olisi ollut muutenkaan minkäänlaisia edellytyksiä opiskeluun, eikä kait kaikenlaiseen työtekoonkaan, ilman silmälaseista saatua apua.

On oltava nöyrästi kiitollinen, että moni asia toimii maailmassamme paremmin kuin koskaan ennen.


Kauneutta on pienissä ja isommissakin asioissa, kaikkialla. Katson maailmaa uteliaana, ihmetellen ja avoimin mielin myös tapahtuville muutoksille.

Huomenna menemme vaimon kassa paikallisille järvipäiville kuulemaan ajankohtaisia asioita.
Tilanne on tämänkin järven osalta ihan hyvä. Onneksi.
Toimia on tehty, ja tarvitaan toki edelleen.

Mielenkiintoa ja osallistujien määrää lisää tämän vuotisille järvipäiville saatu puheenpitäjä ex-ministeri Ville Niinistö.

Vaasaan pitää sitten palata kiireen vilkkaa, Onhan ensi viikolla Vaasassa taas paljon tärkeää, Kuten presidentti Sauli Niinistön vierailu, ja tietenkin Taiteiden Yö.


Kuvat ja tekstit: Aimo Nyberg