TERVETULOA - VÄLKOMMEN!

Blogi on avoin kaikille asiallisille kuville ja kirjoituksille, suomeksi, ruotsiksi ja millä kielellä tahansa! Kaikki tekijäinoikeudet juttujen kirjoittajilla ja kuvien kuvaajilla! Yhteystiedot saa sivuston ylläpitäjältä.
sunnuntai 13. maaliskuuta 2016

Vapaa pääsy

Julkaisen tämän blogin sivuilla aina silloin tällöin myös ”mainontaa” mielenkiintoisista tilaisuuksista, joita Vaasassa järjestetään. Ei tietenkään kattavasti, koska se on mahdotonta. Tarkasti valikoiden myös siksi, että tämä blogi on kaikin puolin riippumaton ja vapaa ulkopuolisista tahoista, niin taloudellisista kuin muistakin sitoutumisista.

Tämän blogin ylläpitäminen on vapaaehtoistyötä, josta ei ole kenellekään taloudellista hyötyä. Tällaisesta blogikirjoittelusta ei myöskään tule minkäänlaisia kuluja asukasyhdistyksellemme.

Pääasiallinen motiivi on olla osa nykyaikaista sosiaalista mediaa, ts. saada yhdistyksellemme jonkinlaista näkyvyyttä, toive tulla myös kuulluksi, sekä etsiä ja löytää vuorovaikutuskeinoja paikallisiin asioihin vaikuttamiseksi.

Pääosa tämän blogin jutuista, kuvista on ollut allekirjoittaneen tekemää matskua, mutta näille sivuille otetaan vastaan ihan mielellään kaikenlaista asiaa, jutunalkua, kuvaa, videota jne. keneltä vaan.

Toive on, että tarjottu materiaali on jollain tavalla tekemisessä Vaasan ja vaasalaisten kokemusten kanssa.

Ei kaupallisten tilaisuuksien mainonta on mielestäni erinomaista yhteistyötä, verkottumista erilaisten toimijoiden kesken, - juuri sellaista ruohonjuuritason toimintaa, jossa kaikki voittavat. Kansalaisten keskinäinen kanssakäyminen avaa uusia mahdollisuuksia oppia jotain uutta, kenties todella merkittävääkin.

Alkavan viikon perjantai illaksi suosittelen tätä:
(Klikkaa tarvittaessa kuvaa suuremmaksi)Kuva: FB-viestistä.

Teksti: Aimo Nyberg

Lähetä halutessasi juttuja ja kuvia, infoa tilaisuuksista ym. julkaistavaksi tässä blogissa osoitteeseen aimonyberg(at)gmail.com