TERVETULOA - VÄLKOMMEN!

Blogi on avoin kaikille asiallisille kuville ja kirjoituksille, suomeksi, ruotsiksi ja millä kielellä tahansa! Kaikki tekijäinoikeudet juttujen kirjoittajilla ja kuvien kuvaajilla! Yhteystiedot saa sivuston ylläpitäjältä.
perjantai 21. elokuuta 2015

Parkman tulee

Mikä ihmeen Parkman?

Pysäköintisovellus otetaan Vaasassa käyttöön tänä syksynä, noin kuukauden päästä. Tekninen lautakunta hyväksyi 18.8 kokouksessaan Parkman-pysäköintisovelluksen ottamisen käyttöön Vaasassa julkisilla pysäköintipaikoilla.

Sovellus on GPS-teknologiaa, ja sen avulla voi myös etsiä ja löytää vapaita pysäköintiruutuja. Autoilija maksaa pysäköintiajan perusteella maksun puhelimella tililtään. Pysäköinninvalvojat pystyvät seuraamaan auton rekisteritunnuksesta onko auto laillisesti pysäköity.

Katso lisää Parkman-pysäköintisovellus
http://parkman.fi/

Huom! Jos sinulla on jo tämä sovellus käytössä, tai kun lataat sen kännykkääsi, seuraa tarkasti, milloin voit alkaa käyttää sitä täällä Vaasassa. Kuntatekniikan johtaja Pertti Hällilä kehottaa vaasalaisia tarkkailemaan pysäköintimittareita. Niihin tulee siis Parkman-tarrat kun palvelua on mahdollista käyttää. Ole tarkkana, ettet saa sakkoja!Teksti ja kuva. Aimo Nyberg