keskiviikko 10. kesäkuuta 2015

Mukaan Taiteiden Yöhön

Suomen kesä on lyhyt, mutta vähäluminen. Toivotaan, että lämpöä saadaan taas tänäkin kesänä kylmän ja kostean alkukesän jälkeen.

Vaasalaisten kesään kuuluu perinteisesti elokuussa ennen koulujen alkua, ja heinäkuun hiljaiselon jälkeen TAITEIDEN YÖ.

https://www.facebook.com/vaasantaiteidenyo

Miten on?
Miten asukasyhdistyksemme näkyy tänä vuonna Taiteiden Yössä? Onko ideoita?

Viime vuonna olimme yhdessä Tapio Parkkarin (vaasalaisai.info) ja Christian Olssonin (Vaasan historia ym. nettisivut) kanssa Kasarmilla vanhoja valokuvia skannaamassa. Omasta yhdistyksestämme meitä oli töitä tekemässä allekirjoittanut ja Henkka Eriksson. Mielenkiintoinen iltapäivä, jota myös raju ukkosmyrsky kunnioitti läsnäolollaan. Skannaustapahtuma on saanut jossain muodossa myös jatkoa vuoden mittaan. Kiinnostus vanhoihin aikoihin, ja erityisesti 1900-luvun valokuviin on Vaasassa valtavaa.

Toissa vuonna yhdistyksemme jäsen Aatto Wuorenlinna piti Kasarmilla yleisöluennon omista muistoistaan armeija-ajoiltaan. Aaton uskomattomat muistelut ja tietomäärä Vaasan varuskunnan historiasta olivat arvokasta kuultavaa.  Jotain tämän tapaista kaivattaisiin ehkä tänäkin vuonna?

Taiteiden Yöhön pitää ilmoittautua 26.6. 2105 mennessä

Jos sinulla on toiveita, ideoita, tai olet itse valmis jotain esittämään, järjestämään, niin asukasyhdistyksemme on valmis tulemaan mukaan.
Ota yhteyttä allekirjoittaneeseen, aimonyberg(at)gmail.com

Tai Ilmoita itse oma tai ryhmäsi esitys Taiteiden Yöhön ja ole osa Vaasan suurinta kaupunkitapahtumaa!

http://www.vaasa.fi/uutinen/taiteiden-yo-2015-ilmoittautuminen-kaynnissa 



Kuva: Aimo Nyberg. Monet yhdistykset keräävät varoja mm. myymällä herkkuja. Tässä Tikanojan Taidekodin ystävät ry myymässä yhtä illan suurinta herkkua, vohveleita kermavaahdolla ja hillolla. Kuva on vuodelta 2012.

Mukavaa kesän jatkoa!
Aimo Nyberg

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LUITKO JO TÄMÄN?

Patsasprojekti on ja pysyy osana sivustoa

  LUETTELO JA LINKKILISTA VAASAN PATSAITA, MUISTOMERKKEJÄ JA MUISTOLAATTOJA     Sivusto Rojekti X = löytyy netistä osoitteesta htt...