TERVETULOA - VÄLKOMMEN!

Tämä Vaasa-aiheinen kaupunkiblogi on avoin myös Sinun asiallisille kuville ja kirjoituksille, suomeksi tai ruotsiksi. Kaikki tekijäinoikeudet & vastuut kirjoittajilla ja kuvaajilla! Ota yhteyttä sivuston ylläpitoon/Aimo.

lauantai 14. maaliskuuta 2015

Sirkukseen


Kevät on täällä!

Yhtä varma merkki talven päättymisestä kuin on ensimmäisten lokkien ja mustavaristen saapuminen kotoisille rannoillemme, tai yhdistysten ja taloyhtiöiden vuosikokoukset, on SIRKUS FLORENTINON tulo Vaasaan maaliskuun lopussa!


Ainakaan mainonnasta tai sen puutteesta yleisömenestys ei voi olla kiinni! Sen verran paljon näitä mainostauluja on ainakin kantakaupungin alueelle tolppiin, puihin ym. kaikkeen mahdolliseen ripustettu. Pääkaduilla näitä värikkäitä kylttejä on noin sadan metrin välein.

Vuosi sitten näin Florentinon sirkusväen rekkojen saapuvan kaupunkiimme, Kasarmintorille. Telttojen pystytys oli nopeaa touhua!  Ja niin oli purkukin, - selvästi ammaatilaisten touhua!

Viime vuonna en kuitenkaa nehtinyt mennä itse esityksiin, - katsotaan miten käy tällä kertaa?

Sirkus Florentino 

Sirkustaide on yksi taiteen osa-alueista, joka muiden taiteiden tapaan saa myös yhteiskunnan tukea toimintansa pyörittämiseen.

Lisää tietoa sirkustaiteesta Suomessa.

Teksti ja kuva. Aimo Nyberg

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti