TERVETULOA - VÄLKOMMEN!

Tämä Vaasa-aiheinen kaupunkiblogi on avoin myös Sinun asiallisille kuville ja kirjoituksille, suomeksi tai ruotsiksi. Kaikki tekijäinoikeudet & vastuut kirjoittajilla ja kuvaajilla! Ota yhteyttä sivuston ylläpitoon/Aimo.

keskiviikko 15. lokakuuta 2014

Upea sivuston uudistus


 http://vaasalaisia.info/

Tämä blogikirjoitus on jo myöhässä, - kaikkea kun ei vaan ehdi tehdä ajallaan!

Yksi joka ehtii, eli on ajan hermolla täällä Vaasassa, on Tapio Parkkari. Vaasalaisia info -sivusto on uudistettu!

Tulos on erinomainen. On ehdottomasti syytä kiittää ja onnitella Tapio Parkkaria.

Tehty sivustonpäivitys on niin hyvä, että me tavalliset somen käyttäjät, blogien kirjoittajat, FB:ssä, Instragramissa jne. kuvia ja juttuja jakavat aloittelijat voimme olla kiitollisia tällaisesta paikallisesta osaajasta, kokeneesta konkarista. Perässä on vaikea pysyä, mutta yrittää pitää!

Uteliaana seuraan nyt Parkkarin tekemisiä netissä. Kohta jo 10-vuoden ajan Tapion tekemä pyyteetön työ paikallisen tiedonvälityksen puolesta, ja meidän vaasalaisten äänen kuulumisen puolesta on uskomaton suoritus. Tekoa on syytä arvostaa. Eikä missään nimessä ajatella, että tällainen olisi jotenkin itsestään selvyys, jonkinlainen luontaisetu täällä Vaasassa asumisesta. Vastaavaa ei helpolla löydy, ainakaan näillä lakeuksilla, ehkäpä ei ruuhkasuomestakaan, kehäkolmosen sisäpuolelta.

Tavoilleen uskollisena Tapio ei uudistustyössä tyytynyt jo olemassa olevaan, helposti saavutettuihin ratkaisuihin, vaan on ideoinut ja kehittänyt selkeästi myös uutta.

Tapio on, mitä ilmeisimmin, – parantumaton maailmanparantaja. Ja siis positiivisessa mielessä, sillä yksi perusvire hänen sivustollaan on ideoiden ja inspiraation jakaminen. Ja esillepanon lisäksi myös keskustelujen virittäminen kaikenlaisista asioista. Tätä arvostan kovasti. Tällä tavalla parannetaan maailmaa, ja totta kai myös omaa lähiympäristöämme, eli hyvää elämää täällä koto Vaasassa!

Kuulin jo Taiteiden Yönä Tapiolta tästä vaasalaisia.infon uudistamisesta. Siitä asti olen uteliaana odottanut mitä oikein saadaan aikaan! Nyt on ilo todeta, että sivuston kokonaisilme on kaunis ja selkeä, - se toimii kuten pitääkin. Tämä on jotain aivan muuta, kuin mainoksilla täytetyt, sponsoroidut blogit ym. sivustot, ja ylivoimainen foorumi ainakin, jos vertaa ”vanhan maailman” ilmaisjakeluun, eli postiluukut edelleenkin täyttävään mainosten, ilmaisjakelulehtien, ym. tilaamattoman postin mitäänsanomattomuuteen.

Tapion esimerkki kannustakoon meitä kaikkia pysymään ajan hermoilla! Vierivä kivi ei sammaloidu, - eli ei muuta kuin täysillä eteenpäin, myös tässä omassa asukasyhdistyksemme blogissa!

Hyvä Tapsa! Sivustosi saa täydet viisi tähteä!

Ylläoleva kuva on otettu Vaasalaisia.infon sivulta. Kuvanmuokkaus AN, eli kuvaan on lisätty viisi tähteä, viiden A:n luokituksen merkitsi.

Aimo Nyberg

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti