TERVETULOA - VÄLKOMMEN!

Tämä Vaasa-aiheinen kaupunkiblogi on avoin myös Sinun asiallisille kuville ja kirjoituksille, suomeksi tai ruotsiksi. Kaikki tekijäinoikeudet & vastuut kirjoittajilla ja kuvaajilla! Ota yhteyttä sivuston ylläpitoon/Aimo.

maanantai 8. syyskuuta 2014

Tärkeät puheet


Kuva: AN. Vaasan kaupunginhallituksen puheenjohtaja Seppo Rapon puhe yhdistyksemme 20-vuotisjuhlassa lauantaina Ravintolassa Waskiassa piti sisällään myös lyhyen SOTE-katsauksen.

Asia on ajankohtainen, sillä uudistuksen vaikutuksia pyritään parhaillaan selvittämään kunnissa. Hyvä, että näin tehdään myös Vaasassa.

Kiitokset Seppo, että saimme kuulla alustavia kantojasi osana muita tärkeitä asioita, joista meille kerroit tervehdyspuheessasi.

Rapo huolissaan sote-uudistuksen vaikutuksista Vaasan seudulle

Tänään kaupunginvaltuuston sote-seminaarissa aiheesta pääsevät keskustelemaan kaikki valtuutetut. Lue aiheesta lisää maanantain Pohjalaisesta. (8.9. 2014)

Kuva: AN. Toinen yhdistyksemme 20-v. juhlien puhujista oli Hannu Katajamäki.

Myös hänen puheensa saatiin sopivasti SOTE-asiaa, eli Hannu ei malttanut olla kommentoimatta Seppo Rapon esiin nostamia ongelmallisia kohteita.

Varsinainen Hannulta pyydetty puheenvuoro käsitteli enemmänkin paikallista demokratiaa, asukkaiden vaikutusmahdollisuuksia omaan lähiympäristöönsä.

Hannu Katajamäen juhlapuhe, Paikallisuuden korkea veisu, on luettavissa tästä blogista, eli lue tätä seuraava blogikirjoitus. (8.9.2014)

Kuvat ja teksti: AN

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti