torstai 27. maaliskuuta 2014

Hieno muistonäyttely

Avajaiset Vaasan Taidehallissa perjantaina 28.3.2014 klo 18 – 20.












Avajaisissa riitti väkeä 
















Kuvat: AN.

Varmasti toista sataa Railin taiteen ystävää, entisiä oppilaita vuosikymmenten takaa, opettajakollegoja, ystäviä läheltä ja kauempaakin, oli koolla perjantai-iltana Vaasan taidehallissa.

Tuija Arina-Sundelinin avajaispuheessa kuulimme hienon yhteenvedon Railin opetustyöstä ja monipuolisista taiteen tekemisen vuosikymmenistä, aivan viimeisiin kuukausiin saakka.

Esille on saatu onnistuneesti valtavan hieno kooste tauluja, tekstiilitöitä, mobileja jne. Omalla tyylilleen johdonmukaisesti uskollisena pysyen, mutta samalla monipuolisesti eri materiaaleja ja tekniikoita käyttäen, Raili teki hienon taiteilijan ja opettajan elämäntyön.

Asko Halme on tehnyt suuren työn, surutyönsä ohessa, kun on koonnut tämän näyttelyn sekä muistokirjan rakkaasta Railistaan.

Askoa auttaneet, erityisesti näyttelymestari Björn Wargh ”Mr. Vaasan Taidehalli” voivat olla todella tyytyväisä näyttelyn kokonaisilmeeseen.

Avoinna ke - pe 12 - 18, la - su 12 - 17, ma - ti suljettu

Pääsymaksu 3/1,5 €, alle 18-vuotiaat ilmaiseksi


Facebook vaasantaidehalli



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LUITKO JO TÄMÄN?

Patsasprojekti on ja pysyy osana sivustoa

  LUETTELO JA LINKKILISTA VAASAN PATSAITA, MUISTOMERKKEJÄ JA MUISTOLAATTOJA     Sivusto Rojekti X = löytyy netistä osoitteesta htt...