TERVETULOA - VÄLKOMMEN!

Blogi on avoin kaikille asiallisille kuville ja kirjoituksille, suomeksi, ruotsiksi ja millä kielellä tahansa! Kaikki tekijäinoikeudet juttujen kirjoittajilla ja kuvien kuvaajilla! Yhteystiedot saa sivuston ylläpitäjältä.
torstai 20. helmikuuta 2014

Vaskiluotoa rakentamaan
Pohjalaisessa 20.2. oli artikkeli YIT:n oivallistakin oivallisemmasta ideasta rakentaa parikymmentäkerroksinen asuin-, hotelli- ym. rakennus Vaskiluotoon. Minä olisin mennyt pidemmälle. Olisin heti kättelyssä ehdottanut Vaskiluotoa Vaasan Manhattaniksi. Korkeita taloja koko pikkusaari täyteen. Kyllä silloin tulisi paljon rikkaita veronmaksajia Vaasaan. Vai tulisiko?

Rakennusliikkeet saisivat euronsa ja kaupunki omat vähäpätöiset kertaroponsa. Koululaisille, luontoihmisille, kuntoilijoille, merellisille harrastajille ja monille muille sen sijaan jäisi luu käteen. Vaskiluodon ihmisen mittaiset mahdollisuudet olisi menetetty. Eikö niin?

Kun olen kantakaupungin asukas peilaan hankkeita hiljalleen kuihtuvan ja näivettyvän kantakaupungin näkökulmasta. Ei hyvältä näytä. Vai mitä?

Jaakko Vainionpää, arkkitehti Vaasa


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti