keskiviikko 17. heinäkuuta 2013

Nyt Helsingissä

Pienen häivähdyksen purjehtimiseen liittyvistä tunnelmista, ja ehkäpä myös nautinnoista, voi saada katsomalla kuvia ja videon Helsingissä parhaillaan järjestettävästä Tall Ships Races -tapahtumasta.

Linkki  yle.fi -sivustoon

Helsinki on edellisen kerran isännöinyt Tall Ships Races -tapahtumaa vuonna 2000. Kisa järjestetään Itämerellä joka neljäs vuosi jossain suuressa satamakaupungissa.

Tapahtuma on valtaisa yleisötapahtuma, ja se todistaa ihmisillä olevan vielä tänäkin päivänä kiinnostusta ja uteliaisuutta menneisiin aikoihin, se on mielestäni jonkinlaista kaukokaipuuta päästä näkemään jotain ainutlaatuista, sellaista, jota ei oikein uskoisi enää olevan olemassakaan.

Hienoa, että näitä laivoja on, ja niitä myös pääsee katsomaan!
















Kuva: AN. Kovin suuria aluksia, veneitä, ei Vaasaan enää voida odottaa. Ei Vaasan Sisäsatamaan ainakaan. Vaskiluodon satamaa onneksi edelleen kehitetään, ja sinne voivat tulla jopa tietynkokoiset risteilijätkin. Niiden tulosta ja menosta ei vaan oikein aina saa ajoissa tietää. Niilläkin on oma ihailijakuntansa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LUITKO JO TÄMÄN?

Patsasprojekti on ja pysyy osana sivustoa

  LUETTELO JA LINKKILISTA VAASAN PATSAITA, MUISTOMERKKEJÄ JA MUISTOLAATTOJA     Sivusto Rojekti X = löytyy netistä osoitteesta htt...