lauantai 6. huhtikuuta 2013

Nettiin mukaan ideoimaan!

HUOMIO HUOMIO!

Erityisesti kaikki nuoret
Ja kaikki muutkin tulevaisuuteen luottavat, omaan asuinympäristöönsä ja elinolosuhteisiinsa vaikuttamisesta kiinnostuneet vaasalaiset!



Tulevaisuutta tehdään nyt

Vaikka on itsestään selvää, että asioita ei ratkaista ja päätetä netissä, ei puhelinäänestyksillä, eikä silläkään kuka pitää kovinta ääntä, eikä toivottavasti myöskään epädemokraattisilla painostusmenetelmillä, niin oikeasti myös sosiaalisessa mediassa mielipiteiden esittämisellä on merkitystä, ja annetut ideat ja palautteet ovat äärimmäisen arvokkaita.

Kun viranomaiset, suunnittelijat valmistelevat asioita päättäjien valintoja varten, on todella hienoa, että kaikkia mahdollisia kuulemiskeinoja ja kanavia käytetään.

Siis ei muuta kuin mukaan vaikuttamaan!

1. IDEOI Vaasan entisen linja-autoaseman asemakaavan muutos otakantaa.fi Mene kohtaan Hankkeet.

2. KESKUSTELE Vaasan kaupungin strategiatyön Facebook-sivu kannustaa kaupunkilaisia keskusteluun

Kansalaisten käytössä on Vaasassa monia muitakin hienoja blogeja, foorumeja, nettisivustoja. Kuuluisin ja suurin on ilman muuta vaasalaisia.info

Myös tämä Vaasan kantakaupungin asukasyhdistys VKA ry.n blogi, jota pj:nä ylläpidän, on avoin kaikenlaisille Vaasaa käsitteleville kuville ja kirjoituksille! Pidetään yhteyttä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LUITKO JO TÄMÄN?

Patsasprojekti on ja pysyy osana sivustoa

  LUETTELO JA LINKKILISTA VAASAN PATSAITA, MUISTOMERKKEJÄ JA MUISTOLAATTOJA     Sivusto Rojekti X = löytyy netistä osoitteesta htt...